Quantum Touch

La momentul când am abordat Atingerea Cuantică practicam deja cele două tehnici extrem de eficiente despre care v-am povestit până acum: Terapia Bowen şi Terapia Craniosacrală. Quantum Touch a venit pentru mine la momentul cel mai bun şi mi s-a potrivit ca o mănuşă.

Practicam deja de un an şi ceva  Terapia Craniosacrală folosindu-mă foarte des de tehnica V-Spread. Am scris pe scurt despre ea în postarea “ Aspecte Energetice în Terapia CranioSacrală” şi am descris-o ca fiind o direcţionare mentală a energiei  proprii către corpul pacientului cu scopul de a-i elimina blocajele şi de a extrage chisturile energetice. Întotdeauna mi-au placut aspectele subtile şi joaca cu energiile proprii aşa că prin eficacitatea ei V-Spread-ul m-a cucerit imediat.

Printr-o sincronicitate  frumoasă, de ziua mea am primit cartea lui Richard Gordon –  “Atingerea Cuantică” şi asta cam la un an de la primul curs de CranioSacrală. Am citit-o pe nerăsuflate şi am recunoscut asemănarea ei cu V-Spread, doar că, acum abordarea prin viziunea lui Gordon dădea o nouă viziune acestei tehnici energetice. Ba mai mult m-am ales cu o nouă terapie, de sine stătătoare, de o eficacitate ieşită din comun.

Evident că am început să o experimentez aşa cum era descrisă în carte şi spre marea mea surpriză şi bucurie a funcţionat încă de la început. Bineînţeles nu voi trage “spuza pe turta mea” spunând că sunt un tip ieşit din comun, talentat sau “prinzaş” din cale afară,  …  hmmm … ei da,   bine,   un    pic      sunt…      un lucru însă e cert: la cât de eficientă este această tehnică, este neverosimil de simplu de învăţat, iar Richard Gordon i-a prins esenţa în rândurile cărţii lui.

 Apoi a venit firesc participarea la primul curs din România, nivelul unu de Atingere Cuantică, cu Bianca Telle un lector din Germania – fondatoare chiar a unei linii personale de Atingere Cuantică, numită Total Touch – şi imediat am început practica ei, atât ca terapie de sine stătătoare dar şi aplicând-o mai ales în Terapia Craniosacrală.

Acum practic Quantum Touch şi  aştept nivelul doi în România, lucru care se va întâmpla în curând: prietenul meu cel mai bun, Alin Marconi, va fi în curând acreditat să ţină cursurile pentru acest nivel.

Îl amintesc aici pe Alin pentru că ne leagă o prietenie de mai bine de 25 de ani, iar evoluţia noastră ca terapeuţi, a mers cumva mână în mână, aparent pe căi diferite, ca să ajungem în final, dar nu la sfârşit,  amândoi „în aceeaşi tabără”. Şi cu toate că avem ceva experienţă acumulată în spate, încă ne mai minunăm împreună de toate câte sunt, iar asta nu e lucru puţin. Şi acum avem şi Quantum Touch care să ne apropie şi mai mult.

Acest articol a fost publicat în Terapii și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Quantum Touch

 1. Mariana Ciupitu zice:

  Doresc mai multe detalii despre acest curs.Unde se tine,cand si cat costa.Sunt din Rm.Valcea si sunt interesata de aceasta terapie.

  • adisava123 zice:

   Doamna Mariana,
   Contactaţi-l pe Alin Marconi, el este acreditat de Quantum TOUCH să ţină cursuri în România! Datele de contact le găsiţi pe site-ul lui, marconi.ro. Saptămâna viitoare 23-24 februarie este un curs de nivelul 1 în Bucureşti. Nu ştiu detalii despre preţuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s