Bună ziua prieteni!

Dragilor, bine aţi venit pe blogul meu.

Ştiu că de mult timp aşteptaţi ca toate discuţiile noastre generate de practica terapeutică “pe propria voastră piele”,  să se concretizeze într-un demers internautic care să pună la un loc, pe lângă aspectele strict terapeutice, şi întrebările voastre şi răspunsurile mele pentru diversele subiecte pe care le-am abordat împreună.

Pentru cei care intră pentru prima dată pe acest blog, trebuie să ştie că împreună cu pacienţii mei – mulţi dintre ei în timp mi-au devenit prieteni –  am purtat o mulţime de discuţii pe cele mai variate teme. Unele din aceste teme au fost strict legate de aspectele „vizibile” ale bolilor şi de modalităţile pe care le putem aborda pentru recuperarea stării de sănătate pe care am avut-o cândva: dietă şi nutriţie, igienă, detoxifiere, diverse terapii etc…  Alte subiecte au mers mai profund înspre interiorul fiinţei noastre căutând înţelegerea totului care suntem în minte-trup-suflet şi de asemenea integrarea noastră în acest univers vizibil şi mai puţin vizibil.

În funcţie de aceste subiecte, am gândit şi dispunerea articolelor pe acest blog. Astfel, vor fi pagini  care vor descrie terapiile pe care le practic, vor fi de asemenea informaţii diverse despre dietă şi nutriţie, despre detoxifiere  şi deparazitare, vor fi şi mărturii din partea pacienţilor care au avut rezultate lucrând cu mine, probabil voi avea şi o secţiune care va aborda aspecte legate de spiritualitate, care să clarifice, măcar din punctul meu de vedere relaţia noastră cu divinitatea…  Sugestiile voastre şi ideile mele vor dezvolta acest blog iar timpul va fi cel care va cristaliza unitar demersul meu on-line. Sper ca ritmul în care scriu să permită accesul vostru la cât mai multe articole noi, şi sper ca acest blog să se dezvolte cât mai repede. Voi meritaţi asta!

Ce trebuie însă să reţineţi e că toate postările de pe acest blog sunt opiniile mele personale şi trebuie interpretate ca atare.

Ţin să vă mulţumesc vouă tuturor pacienţilor mei pentru că m-aţi solicitat, aţi apelat la terapiile pe care le cunosc, aţi avut încredere în mine şi mi-aţi acordat timp şi v-ati acordat timp pentru ca demersul terapeutic să-şi facă efectul. Vă mulţumesc pentru discuţiile avute cu voi, au fost o provocare pentru mine pentru a găsi răspuns la întrebările voastre, şi astfel împreună cu voi am învăţat şi eu o mulţime de lucruri noi care m-au îmbogăţit şi pe mine…

Dar gata cu vorbăria, să trecem la treabă!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Bună ziua prieteni!

 1. Mona zice:

  Namaste

 2. Andrei Doina zice:

  Buna seara.
  .Citesc pentru prima data despre terapia Browen..si incerc sa mi imaginez cum ar fi viata fara durerile ce le am ??? Sufar de poliartrita cronica…si tare as vrea sa stiu daca aceasta terapie poate aduce unele imbunatatiri problemelor mele..Ar fi intr adevar o minune..Namaste

  • adisava123 zice:

   Am lucrat pe poliartrita cu rezultate bune. Terapia insa nu este suficienta! Schimbati-va modul de viata cu totul – de la nutritie, miscare, pana la o viata spirituala activa, care sa va aduca in armonie si echilibru. Asa veti scapa de multele frici rigiditati interioare si inchistari pe care probabil le aveti!
   Sa fiti puternica!!!

 3. Andrei Doina zice:

  multumesc…sper sa reusesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s